Yoga i MK-Fitness lukker og slukker

Nyhedsbrev d. 4. oktober 2003

Per 1. oktober 2003 tilbyder MK-Fitness ikke længere yoga. Beslutningen om at holde op var ikke nem for mig at træffe, da det var her, jeg i sin tid trådte mine yoga-barnesko og i dette center har oplevet et dybt engagement, en stor interesse og en stærk vilje på holdet. Flere af dem, der træner i MK, startede samtidig med mig, så det har hele tiden været en slags hjemmebane for mig. Men efter mere end et år med undervisning næsten hver eneste dag har jeg - for overhovedet at kunne holde til at undervise - været nødt til at give mig selv en ugentlig fridag, og valget faldt - desværre - på lørdagen. Dette betyder ikke kun et farvel til MK, men også til et dejligt og engageret begynderhold i Fitness.dk på Østerbro.

På dette sted er det vist i øvrigt passende at komme med en bemærkning om det, der skulle have været Den Store Afslutning i MK-Fitness, men som endte i noget, der mest af alt ligner en fiasko. Af en eller anden grund (jeg vælger selv at opfatte det som en slags personlig hetz) havde personalet i MK valgt, at der ikke skulle være yoga den 27. september, hvor jeg ellers havde planlagt at afholde den sidste time, således som det i øvrigt ganske klart fremstod af min opsigelse. Derfor fik de, der ringede for at melde sig til timen, den besked, at holdet var aflyst, og kun en lille håndfuld, der ikke havde tilmeldt sig i forvejen, dukkede entusiastiske op. Vi gennemførte timen, men selvom det var god træning var det langtfra sådan, som jeg havde forestillet mig at afslutningen skulle være. Jeg måtte derfor forlade MK lidt vred, meget skuffet og tynget af følelsen af noget uforløst plus lidt for mange flødeboller. Det var bestemt ikke sådan, jeg havde forestillet mig det skulle have endt.

Med denne uheldige afslutning følger et mindre efterslæb af ting, som jeg gerne ville have taget mig af denne sidste dag: Etablering af en form for kontakt mellem de på holdet, der gerne ville fortsætte med at træne sammen, således at de i fællesskab kunne finde et nyt sted at træne (jeg har hørt flere tale om timerne i KKA). Jeg ville også meget gerne have samlet email-adresser eller telefonnumre ind, så jeg ikke helt mister kontakten med alle dem, som jeg synes at jeg har lært at kende over de sidste par år. Det kunne jo også være, at der på sigt opstod en ny mulighed for at træne sammen allesammen, og i så fald ville jeg meget gerne kunne skrive rundt. Men sådan blev det ikke. Så hvis nogen fra holdet kigger forbi og læser dette må I meget gerne sende mig en mail... Desuden ville jeg have prøvet at danne mig et overblik over, hvor mange der stadig havde klip tilbage til træning, og som ikke havde tænkt sig at bruge dem på anden træning i centeret; det kunne være, at vi havde haft en bedre sag hvis vi i fællesskab krævede, at centeret købte klippene tilbage.

Så altså: Jeg håber meget at høre fra "gamle" MK'ere og at se jer igen rundt omkring eller måske til workshops.

Namaste,
Thomas

seneste opdatering:
12.04.2004
til forsiden