Workshops 2009

Sharath Rangaswami, København, 2.-7. august

 


Sharath Rangaswami i København,
2.-7. august 2008

Sharath, som er barnebarn af Sri K. Pattabhi Jois og som til dagligt leder astanga-yogaskolen i Mysore i Karnataka, Sydindien, gæstede - for første gang alene - København ved en workshop arrangeret af Astanga-skolen på Vesterbrogade. Ligesom sidste gang, der var besøg fra Mysore, foregik undervisningen i Frederik IX-salen på Østerbro, men denne gang var salen heldigvis knap så tætpakket. På åbningsdagen deltog godt 100 yogaelever i den guidede gennemgang af første serie.

Far sin bedstefar har Sharath arvet en positiv attitude og en udpræget humoristisk sans, som han lader komme til udtryk de klassiske steder, f.eks. ved at tælle meget langsomt i Navasana og den slags. Og selvom han er omgivet af den samme aura og respekt, som hans bedstefar var, er han - måske også i kraft af sin unge alder - en meget jordnær, rar og inspirerende person.

Foruden en uge med guidet morgenpraksis er der onsdag en konference, som afholdes på Astanga-skolen, hvor man bl.a. kan få lejlighed til at stille spørgsmål.

Billederne nedenfor er fra åbningsdagen søndag den 2. august.

 

seneste opdatering:
02.08.2009